Feesthoeve Brummerij | Wat gaat 2015 Brummerij brengen?
1505
post-template-default,single,single-post,postid-1505,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Wat gaat 2015 Brummerij brengen?

In december wordt vaak teruggekeken op het afgelopen jaar: welke hoogtepunten hebben we gevierd en welke dalen hebben we gekend?

2014 was een jaar vol feesten, een jaar vol gelukkige mensen over de vloer bij Brummerij. Was het niet voor een bruiloft, dan was het wel voor een gezellige workshop of een fantastisch feest! Door de komst van een nieuwe feestlocatie in de regio, was het afgelopen jaar wel pittig te noemen. Maar mede door het ‘Gouden Team’ en de gezellige feestgangers hebben we ons er doorheen geslagen!

Inmiddels is het januari en blikken we vooruit naar wat 2015 ons gaat brengen.

860038_496277673753051_1345456161_o

Jubileum

Brummerij viert in 2015 haar 20e verjaardag. Ook in dit jubileumjaar gaan we onze ervaring weer inzetten om nog mooiere feesten te organiseren dan we al deden. Want na tientallen bedrijfsfeesten, honderden trouwerijen, duizenden workshops en enkele tienduizenden gasten weten we écht wel hoe dat moet!

 

Bruiloften

Net als vorig jaar zal Brummerij ook dit jaar weer meedoen aan de Open Toptrouwlocatie Route. Deze vindt plaats op 8 februari en biedt aanstaande bruidsparen de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij diverse trouwlocaties. We laten op deze dag graag zien wat we in huis hebben (zowel letterlijk als figuurlijk) en welke mogelijkheden wij bieden om van jullie dag écht jullie perfecte dag te maken!

 

Koken in nostalgie

Ook in het nieuwe jaar kunnen gezelschappen terecht voor workshops in onze keuken. De kookworkshops Tapas, Indonesisch, biologisch en Italiaans zijn populair, maar ook in combinatie met bijvoorbeeld schilderen of muziek maken kan het een onvergetelijk uitje worden.

Onvergetelijke uitjes en onvergetelijke feestjes, daar gaan we voor in 2015. Mensen beseffen meer en meer dat je het leven moet vieren. Je moet genieten van de mooie dingen en daar herinneringen van maken. Treur niet als er weer een jubileum komt, maar maak er een feestje van. Dan doen wij dat ook. Dit jaar, met onze twintigste verjaardag.

No Comments

Post a Comment