Feesthoeve Brummerij | Trouwreceptie
50475
page-template-default,page,page-id-50475,page-child,parent-pageid-50471,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

DE MOOISTE LOCATIE IN DRENTHE VOOR UW TROUWRECEPTIE

Na de officiële plechtigheid is er tijd voor het proostmoment met bubbels en het aansnijden van de taart. In de hoeve of in de tuin, met grote of kleine gezelschappen.

 Eindeloze mogelijkheden

Naast het verzorgen van de mooiste locatie voor jullie trouwreceptie in Drenthe, denken wij graag mee over de invulling van de receptie. Wij helpen jullie in het maken van de keuze op het gebied van bubbels, koude en warme lekkernijen en de muziek.

 

Nodig jullie ceremoniemeester of weddingplanner eens uit op onze hoeve en laat hem of haar de eindeloze mogelijkheden van onze locatie zien.

Voorbeeldprogramma voor jullie trouwreceptie

15:00 – Ontvangst met koffie en lekkernij of prosecco
15:30 – Aansnijden bruidstaart + toostmoment
16:00 Receptie met diverse dranken en warme en koude hapjes
17:00 – Afsluiting + klaarmaken voor diner

 

Bij Feesthoeve Brummerij staan wij open voor al jullie ideeën en staan we in de startblokken om jullie dromen werkelijkheid te laten worden. Als jullie de gegevens hieronder invullen, nemen wij spoedig contact met jullie op.

Trouwreceptie