Feesthoeve Brummerij | Trouwen op Brummerij
50479
page-template-default,page,page-id-50479,page-child,parent-pageid-50471,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

DE MOOISTE DAG VAN JOUW LEVEN, BIJ FEESTHOEVE BRUMMERIJ

Feesthoeve Brummerij is een officiële trouwlocatie.
Dat wil zeggen dat je de mooiste dag van jouw leven in zijn geheel bij Brummerij kan vieren. Ook de officiële plechtigheid.

Het dagprogramma

Jullie beginnen de dag ontspannen op de hoeve met een kopje koffie en een broodje. In alle rust steek je jezelf in jouw bruidsjurk of trouwpak. Na de hairstyling en visagie kunnen jullie op pad voor de eerste fotoshoot, terwijl de eerste gasten langzaam binnendruppelen. Het plechtige ‘ja’ mag vervolgens in of buiten de hoeve klinken. Waarna jullie je opmaken voor de receptie en aansluitend diner.

Bruiloftsfeest

Als de avond valt, is het tijd voor het bruiloftsfeest die jullie starten met de traditionele openingsdans waarna de DJ of band het overneemt. Na afloop van het feest ruimen wij alles op en kunnen jullie blijven slapen in een bruidskamer met comfortabele bedstee.

 

Klinkt trouwen op Feesthoeve Brummerij als de dag van jouw dromen? Dan nodigen wij jou graag eens op onze Feesthoeve om alvast sfeer te proeven!