Feesthoeve Brummerij | Trouwdiner
50477
page-template-default,page,page-id-50477,page-child,parent-pageid-50471,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

UW TROUWDINER IN STIJL

Kiezen jullie voor een heerlijk buffet of toch liever voor de klassieke manier met ronde tafels en een 4- of 5-gangendiner? Jullie hebben de regie!

Trouwdiner in stijl

 Warm en koud buffet als trouwdiner

Bij Brummerij zijn wij gespecialiseerd in het bereiden van heerlijke Italiaanse, Spaanse en Oosterse buffetten. Willen jullie zelf de gerechten bepalen? Onze koks helpen jullie graag in het samenstellen van jullie eigen buffet.

Geef je jullie gasten de mogelijkheid om zelf het diner op te scheppen en te gaan en staan waar ze willen? Dan is een warm en koud buffet een prima optie.

3-, 4- of 5-gangendiner

Gaan jullie voor het klassieke trouwdiner waar iedereen aan grote ronde en mooi opgedekte tafels zit en jullie zelf de regie hebben over de indeling van de tafels?

Laat dan de gangen door ons serveren, zodat jullie zorgeloos het diner kunnen nuttigen. Het aantal gangen en gerechten kunnen jullie zelf bepalen en indien gewenst helpen wij met het maken van een passende wijnkaart.

Eens wat anders? Ga dan voor een uitgebreide BBQ in onze landelijke tuin!

Uw trouwdiner bij Feesthoeve Brummerij?

Alle suggesties zijn welkom en onze koks helpen graag in het bepalen van de gerechten, gangen en type keuken. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op.