Feesthoeve Brummerij | Bruiloftsfeest
50468
page-template-default,page,page-id-50468,page-child,parent-pageid-50471,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

JULLIE BRUILOFTSFEEST HET FEEST VAN DE EEUW

Gaan jullie voor een bescheiden bruiloftsfeest met alleen naaste familie en vrienden of pak je groots uit?
Het mag gewoon prachtig worden welke vorm je ook kiest.

 

Op één van de mooiste plekken van Nederland, in en om onze gerestaureerde boerderij, zorgt team Brummerij ervoor dat jullie dag onvergetelijk wordt. En dat allemaal op één locatie! En het belangrijkste: wij nemen alle zorgen uit handen.

Feestlocatie in Drenthe, hier vier je het leven!

Jouw bruiloftsfeest bij Feesthoeve Brummerij?

Om op een ontspannen manier toe te leven naar jullie trouwdag, gebruikt Feesthoeve Brummerij een procedure die al jaren als prettig beoordeeld wordt door aanstaande bruidsparen.

 

Bij het kennismakingsgesprek worden globaal de wensen en mogelijkheden besproken. We tonen je de locatie en geven een idee van hoe jullie dag er uit kan komen te zien.

 

Wanneer jullie besluiten in zee te gaan met Feesthoeve Brummerij, wordt er een vervolgafspraak gemaakt. Hierin worden afspraken concreter gemaakt en wordt er een prijs afgesproken. Op deze manier hoeven jullie je daar tijdens de derde bijeenkomst, waar het gesprek vooral over het eten en drinken gaat, geen zorgen meer over te maken.

Kom de feestlocatie zelf bekijken

Wij willen van jullie bruiloftsfeest het feest van de eeuw maken!

 

Omdat wij alles onder één dak faciliteren – van ceremonie tot receptie en van diner tot feest – hoeven jullie gasten zich niet per auto te verplaatsen. De gasten worden met heerlijk eten, prachtige muziek en een authentieke sfeer in de watten gelegd. En dit allemaal zonder jullie zorgen.

 

Klinkt dit zoals de dag van jullie dromen? Dan nodigen wij jullie graag eens op onze Feesthoeve om alvast sfeer te proeven!