Feesthoeve Brummerij | Privétuin en terras
50492
page-template-default,page,page-id-50492,page-child,parent-pageid-50486,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

VIER HET LEVEN IN ONZE PRACHTIGE TUIN

Naast de hoeve ligt onze privé tuin met terras. Onder de oude bomen geniet u van de schaduw op een zomerse dag. Wilt u liever in het zonnetje zitten? Dan kan natuurlijk ook op ons gezellige terras. De grote tuin van Feesthoeve Brummerij is daarmee een heerlijke plek om te borrelen, te eten of een fijne wandeling in te maken.

Privé tuin

 

Onze afgelegen privé tuin kan voor elke gelegenheid worden gebruikt. Uw huwelijksceremonie, de receptie, het feest en zelfs de fotoreportage van uw huwelijk kan hier in zijn geheel worden verzorgd.

 

De groene tuin is voorzien van een prachtige grasmat met open plekken waar altijd de zon schijnt. Voor wie wat uit de zon wil zitten, zorgen de hoge bomen voor voldoende beschutting.

Terras

 

Vanuit de grote zaal loopt u zo het zonnige terras op. Door de openslaande deuren kunt u het terras gemakkelijk betrekken bij de grote zaal. Dit zorgt voor een aangename dynamiek tijdens uw feest of bruiloft.

 

Het terras is voorzien van meerdere picknick tafels en biedt ruimte om een band of partytent te plaatsen.