Feesthoeve Brummerij | Ons team
50496
page-template-default,page,page-id-50496,page-child,parent-pageid-50486,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

WE DOEN HET SAMEN

Feesthoeve Brummerij in Ruinerwold viert in 2015 haar twintigste verjaardag. Ook in dit jubileumjaar gaan Ben Brummer en zijn team hun ervaring weer inzetten om nog mooiere feesten te organiseren dan ze al deden. Want na tientallen bedrijfsfeesten, honderden trouwerijen, duizenden workshops en enkele tienduizenden gasten weten ze écht wel hoe dat moet!

Ben Brummer

Elke morgen als ik aankom op onze locatie Brummerij, begint mijn hart sneller te kloppen! Wat een voorrecht om hier te mogen werken, zo voel ik het.

Marja Croeze

Mijn liefde voor eten (en later ook voor het bereiden ervan) komt uit de Indische cultuur: eten is het onderwerp van elke dag, op elke plek en bij iedere gelegenheid.

Liliana Lugtmeier

Koken wordt in Italië met de paplepel (of liever: sauslepel) ingegoten. Ik hou van improviseren en experimenteren. Verse ingrediënten en producten zijn daarbij voor mij heel belangrijk.