Feesthoeve Brummerij | De keuken
50490
page-template-default,page,page-id-50490,page-child,parent-pageid-50486,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

ALLERLEI SMAKEN UIT ALLERLEI CULTUREN

De keuken van Feesthoeve Brummerij is gelegen aan de voorzijde van de boerderij. In deze landelijke keuken bereiden wij de hapjes en drankjes voor die u tijdens uw feest nuttigt. Daarnaast doen we hier de voorbereiding voor de gerechten voor onze buffetten en diners en organiseren wij diverse kookworkshops.

Kookworkshops in de keuken van brummerij

Verschillende culturen

 

In de keuken van Feesthoeve Brummerij komen verschillende smaken uit allerlei culturen samen. Onze koks zijn bedreven in het bereiden van Spaanse, Italiaanse en Indische buffetten, maar ook onze Hollandse stamppotten en Franse lekkernijen zijn om van te watertanden.

 

Wilt u weten wie de mensen achter de schermen zijn en wat hun passie is? Maak kennis met onze koks

Kookworkshops

 

Doordat de keuken ruim is opgezet, is ze uitermate geschikt voor kookworkshops, proeverijen en andere groepsactiviteiten. Onder begeleiding van onze koks bereidt u samen met uw familie, collega’s of vrienden de heerlijkste gerechten. U kunt kiezen uit diverse arrangementen: van Mediterraans tot Oosters.

 

Wilt u een workshop, proeverij of feest organiseren? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.