Feesthoeve Brummerij | Over Brummerij
50486
page-template-default,page,page-id-50486,page-parent,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

OVER BRUMMERIJ

Bij Feesthoeve Brummerij vier je het leven. Onze in stijl verbouwde boerderij ligt op een van de mooiste plekken van Nederland. Het is hiermee de ideale feestlocatie voor het stijlvol vieren van een bijzondere gebeurtenis: een trouwerij, een jubileum of een bedrijfsfeest. Kom langs en overtuig jezelf van de unieke mogelijkheden die Feesthoeve Brummerij te bieden heeft.

Feestvieren bij Brummerij

Feest vieren bij Brummerij

Wij nodigen je graag uit om bij ons  aan  tafel, samen na te denken over het feest wat je wilt gaan geven. Met jouw wensen en onze creativiteit komen we tot een feest wat helemaal bij je past.

Herinneringen maken

Onvergetelijke uitjes en onvergetelijke feestjes, daar gaan we voor in 2016. Mensen beseffen meer en meer dat je het leven mag vieren. Je mag genieten van de mooie dingen en daar herinneringen van maken. Treur niet als er weer een jubileum komt en maak er een feestje van.