Feesthoeve Brummerij | Een nieuwe website
50594
post-template-default,single,single-post,postid-50594,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Een nieuwe website

We hebben een nieuwe site, waar we het mooiste van Feesthoeve Brummerij in zicht hebben gebracht. De ontwikkelingen zijn talrijk geweest en nog bedenken we steeds weer nieuwe mogelijkheden om voor jullie een mooi en divers programma te maken. Dit laten we nu zien.

 

Een echte Drentse Feesthoeve

Ja Feesthoeve, je leest het goed. Brummerij is van origine een boerderij, een Drentse hoeve. Koeien hebben feest gevierd waar nu getrouwd wordt, schapen hebben geblaat waar nu het hoogste lied wordt gezongen en de varkentjes rolden in de modder waar nu het bruidspaar zijn/haar gasten ontvangt met een heerlijkheidje of een drankje.

 

In de wereld van het feesten is de persoonlijke benadering bij ons de enige benadering. Wij willen dat opnieuw laten zien via deze site.

 

Buiten trouwen, ook in de winter

Bij ons vieren de mensen écht hun feest, er wordt veel gelachen binnen en buiten. We genieten daar als team erg van, we leven dan mee. En we proberen zoveel mogelijk buiten te doen. Met kou weten we raad dus er wordt bij ons in de winter ook gefeest en getrouwd.

 

De winterbruiloft blijft speciaal; in de kou bij een kampvuur buiten trouwen, of genieten van het winterse landschap terwijl je binnen bij de kachel aan de glühwein zit. De maaltijden aangepast, stamppot of een wild-menu. Ontvangen worden met vuurkorven, de wintertuinen……

 

Kijk maar op de site naar de foto’s van onze tuinen, de in tact gelaten gebouwen, het originele…

 

Jij wordt de attractie

Een van de nieuwe feestelijke ontwikkelingen is het middeleeuwse feest. In samenwerking met De Bonte Koe uit Ruinerwold steken we je in een prachtig kostuum waarin je opeens een Edelman of Edelvrouwe wordt. Dat voelt anders, dat is apart, feest vieren in een andere hoedanigheid met heerlijke drank en spijzen. Niet wij maar jijzelf wordt de attractie, de acteur en je speelt de rol die je hebt uitgekozen……..

No Comments

Post a Comment