Feesthoeve Brummerij | Ladies Night ‘Winters stuk’
50866
post-template-default,single,single-post,postid-50866,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ladies Night ‘Winters stuk’

Op donderdag 26 november verzorgen wij onze allereerste Ladies Night ‘Winters stuk’. We zijn heel erg enthousiast over de samenwerking die wij hiervoor zijn aangegaan met Bloemenboetiek Jarina. De Ladies Night staat in het teken van het maken van uw eigen winterse bloemstuk. Dit bloemstuk gaat u maken onder leiding van Arina Holterman, eigenaresse van Bloemenboetiek Jarina.

 

Terwijl u een prachtig bloemstuk aan het maken bent, zorgt onze Liliana ervoor dat er een heerlijk Italiaans buffet op tafel komt te staan. Als alle bloemstukken af zijn, gaan we in echte Italiaanse stijl aan één lange tafel van het buffet genieten.

 

Het programma voor de Ladies Night is als volgt:
17:30 Ontvangst
18:00 Bloemschikken onder leiding van Arina Holterman
20:00 Italiaans buffet aan gezellige lange tafel

 

De kosten voor de Ladies Night zijn €49,50, exclusief drankjes, en dienen contant betaald te worden. Vergeet u zich niet op te geven voor 22 november via info@brummerij.nl.

Graag tot de 26e!

No Comments

Post a Comment