Feesthoeve Brummerij | KOKEN WEER POPULAIR
50896
post-template-default,single,single-post,postid-50896,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

KOKEN WEER POPULAIR

Kookworkshops zijn weer populair bij Brummerij.

De laatste maanden worden er weer veel aanvragen gedaan en koken we met uiteen lopende gezelschappen. Veelal gaat het om een bedrijfsfeest of een vrijgezellenparty. Onze koks Marja an Liliana bedenken steeds weer nieuwe Italiaanse, Spaanse en Indonesische workshops waarin het mooi koken is en leuk om te leren. Als je voor TAPAS gaat maak je met de groep een heerlijk TAPAS buffet, het duurt al met al ongeveer 4 uur om te koken en te eten.

Als je met een grote groep bent kan je ook kiezen voor Koken Plus, je doet dan naast het koken nog een workshop, bijvoorbeeld Theatersport, of Djembé. De helft kookt en de andere helft van de deelnemers doet dan de andere workshop. Heel leuk en je hebt echt iets te bespreken tijdens het eten. Fijne muziek erbij en de sfeer is compleet.

No Comments

Post a Comment