Feesthoeve Brummerij | Jubileum
50452
page-template-default,page,page-id-50452,page-child,parent-pageid-50464,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

EEN JUBILEUM MAG GEVIERD WORDEN

Verjaardagen, familiereünies, (huwelijks)jubilea, of welke aanleiding er ook is om het leven te vieren, bespreek het met Feesthoeve Brummerij en we komen samen tot een plan wat bij je past.

Daarom hoef je niet te treuren als je veertig, vijftig, zestig of ouder wordt, maar daar juist een feestje van maken met de mensen waar je om geeft. De trend dat steeds meer mensen hun verjaardagsjubileum uitgebreid vieren, is ook bij Feesthoeve Brummerij niet onopgemerkt gebleven. Mensen willen het leven graag vieren.

Feesthoeve Brummerij speelt in op die behoefte door leuke arrangementen te bieden waarbij jouw gasten een feest beleven dat ze nog lang zal heugen.  Bij Feesthoeve Brummerij jouw jubileum vieren? Vul het formulier hieronder in en wij nemen spoedig contact met je op!