Feesthoeve Brummerij | Trouwfeest van Arjen en Nynke
1311
post-template-default,single,single-post,postid-1311,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Trouwfeest Brummerij

Trouwfeest van Arjen en Nynke

Delfzijl 27-09-2013,  het is 9:00uur, de oranje VW T2 camper maakt zich klaar om te vertrekken.

Een reis vanuit het ouderlijk huis van de bruidegom, via de ouders van de bruid in de Wilgen, naar de trouwlocatie in de gemeente Opsterland met als eindbestemming de feestlocatie  Brummerij in Ruinerwold. Met ons, Arjen & Nynke als speciale bestuurders van de T2.

Een schitterende nazomerse dag in het vooruitschiet. Wij trouwen vandaag midden in de bossen van Beetsterzwaag in een idyllisch kerkje. En na een intieme ceremonie met het ja-woord in het Hippolytuskerkje, rijdt de VW Camper T2 ons naar  Brummerij.

Wat heerlijk om op deze nazomerse dag de camper te kunnen parkeren in de tuin. Het enthousiaste team o.l.v. Ben Brummer staat al klaar om ons op te vangen. Onze daggasten genieten van een kopje koffie en een heerlijk gebakje in de tuin. Wat een mooie en fijne plek! Het voelt als thuiskomen.

Trouwfeest Brummerij

Vier maanden geleden toen wij voor het eerst de Brummerij als trouwlocatie bezochten was de keuze snel gemaakt. Deze plek moest de locatie voor ons diner & feest worden. Een plek waar wij onszelf met onze gasten ongedwongen zagen samenzijn. Waar een goed team met ervaring klaar stond, maar wij ook de ruimte voelden om onze eigen ideeën in te brengen.

Zo kregen wij enerzijds hele goed tips voor onder andere film, fotografie en muziek, heel fijn als je niet direct uit de buurt komt. Anderzijds was bijvoorbeeld ons idee voor de tafelbuffet als diner, voor Brummerij nieuw, heel goed bespreekbaar. Sterker nog, hierover sparren was leuk en versterkte wederzijds enthousiasme.

De boerderij is stijlvol en huiselijk tegelijk. Ons diner was in ieder geval verrukkelijk, zoals niet anders verwacht, met zo’n passievol team in de keuken. De bediening door een groep jongemannen werd leuk en verrassend gepresenteerd. Na het diner was er gelegenheid om het eten te laten zakken rondom het kampvuur in de tuin. Binnen no time werd de grote zaal om gebouwd tot feestlocatie.

Trouwfeest Brummerij

Stipt om 20.30uur begon ons feest met een welkomstcocktail met alle gasten. Vooraf was daar nog de vrees dat onze 120 gasten te dicht op elkaar zouden staan in de zaal. Deze vrees bleek gelukkig onterecht.  Een van de meest gehoorde reacties– naast ‘natuurlijk’ hoe enorm gezellig het was – was juist hoe prettig men het vond dat er meerdere ruimtes in Brummerij waren.

Onze ‘oudere garde’ vond het heel fijn dat de ‘nieuwe kamer’ rustig was, zodat ze elkaar konden verstaan en konden genieten van een fotopresentatie van onze dag. De feestbeesten gingen los in de prachtige Deel met Ted Pickman, onze muzikant, als grote aanjager. En buiten, in de overdekte verwarmde tent, stonden mensen bij te komen en te ouwehoeren.

Als bruidspaar konden we mede hierdoor precies doen wat we wilden, van aandacht geven aan de gasten tot en mét de beentjes los op de dansvloer. Oh, en onze kleinste gasten, zij konden rustig slapen tijdens het feest in het Ouderhuis. En om 00.45uur stond er een taxi klaar om ons naar het Heerenhuys in Ruinerwold te brengen.

Trouwfeest Brummerij Trouwfeest Brummerij Trouwfeest Brummerij Trouwfeest Brummerij Trouwfeest Brummerij   Trouwfeest Brummerij Trouwfeest Brummerij
Trouwfeest Brummerij

Kortom, de Brummerij met haar team hebben ons een onvergetelijke dag bezorgd.

Arjen & Nynke
2 Comments
 • Wopkjen Talsma
  Beantwoorden

  Als moeder van de bruid vond ik het ook een geweldige locatie. Het was ideaal voor alle leeftijden, sfeervol, romantisch, gezellig. Hoewel ik hoor bij de iets ‘oudere’ garde heb ik me voornamelijk op de dansvloer bevonden.
  Ik zal deze locatie zeker aanbevelen.

  november 29, 2013 at 20:21
 • Ziet er zeker uit als een geslaagd feestje!

  oktober 7, 2014 at 16:00

Post a Comment