Feesthoeve Brummerij | Blog
50417
blog,paged,paged-2,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Werken met Thé Brals…

We zijn nu een paar weken bezig, Thérese (Thé) Brals en ik om een Winterexpositie te maken bij Brummerij. Het moet allemaal gaan plaatsvinden op 10 november a.s. en het is leuk! Thé is een heerlijk mens om mee te werken en onze gesprekken, mails en...

Bruidegom kleed zich.

Alles op een locatie bij je huwelijk.

Bruidsparen kiezen er meer en meer voor om alles op één locatie te doen. De ceremonie, fotoshoot, receptie, diner, diner-buffet en het feest. Gelukkig voor die bruidsparen kan dat bij Brummerij. Zelfs de bruid smorgens ophalen uit het ouderhuis voor als je ouderlijk huis te...

Herfsttuin bij Brummerij

Landelijke bruiloft in de Herfst.

We zaten van de week bij elkaar en bedachten ons hoe het zou zijn om landelijk trouwen in de Herfst bij ons. De gasten ontvangen met een kop dampende chocolademelk, met dikke jassen aan bij het kampvuur in onze prachtige oude herfsttuin. We kunnen een warme najaarssfeer  maken als...

Trouwen vanuit Brummerij

Wist je al dat je ook vanuit Brummerij kunt trouwen? Je komt met familie en/of vrienden gewoon lekker in je jeans naar de locatie en wordt ontvangen met een dampende  kop koffie met iets feestelijks erbij. Of er wordt een overheerlijk ontbijt geserveerd. In de mooie kamer...

Biologisch gerecht

Heerlijke Biologische Buffetten “uit en thuis”

  Je kunt bij ons tegenwoordig genieten van een volledig biologische maaltijd. Lunches, buffetten, soepen en desserts alles kan Biologisch. We koken natuurlijk hier op de locatie maar óók bij je thuis! Hierbij een voorbeeld van zo'n Biologisch buffet. Kosten p.p. € 37,50 p.p.   1e voorgerecht Salade met...

Whiskey, Wijn, Port, Bier en Champagneproeverijen.

We beginnen met een scala aan proeverijen deze maand. Voor familie-, vrienden- en bedrijfsuitjes een mooie en vooral tongstrelende belevenis. Champagne en Chocolade, wijn met heerlijke hapjes en Whiskey met hartig. Je kunt het net zo gek maken als je zelf wilt. Naast de proeverijen doen we...

Brood uit saardinië.

Kakelvers brood uit Sardinië…

Liliana onze italiaanse kok heeft uit Sardinië de meest heerlijke gerechten meegenomen waaronder dit bijzondere brood. Koken met ingrediënten van dit bijzondere niveau is heerlijk en een genot om te doen. Sjoerd Banga van Banganimation heeft foto's gemaakt van deze prachtige ingrediënten uit Sardinië....

Verse pasta

Vanavond heerlijke verse pasta gemaakt tijdens onze Venetiaanse kookworkshop. Wat leer je hier veel roept een van de kokers net! Ja da's waar we het allemaal om doen! Gezellig met elkaar aan het koken en smullen en tegelijkertijd wat leren. We doen nu een dinervorm en...

WILMA DE HAAS

“Effectief Lunchen”

Samen met Wilma de Haas van Haas & Konijn verzorgen we sinds kort voor organisaties een biologische lunch met daarbij een korte workshop effectiviteit. Wilma: "Er woont een konijn in mijn kop. Een blauw konijn met rode stippen. Het heet Flebbel. Een vreemde naam voor een konijn, zul...